Contact

ProRail en NS Stations doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u, als overheid, vervoerder of reizigersorganisatie, een vraag of een klacht heeft, kunt u met ons contact opnemen. Wij willen u ook graag een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden. Met uw vragen, opmerkingen en tips kunnen wij de website verbeteren. Dus ook als u informatie op onze website mist, horen wij dat graag van u. Indien u contact wilt met de accountmanagers van de regiodirecties van NS en ProRail, klik dan hier voor NS regiodirecties: https://www.ns.nl/over-ns/de-spoorsector/regiodirecties of hier voor ProRail regiodirecties: https://www.prorail.nl/samenwerken/overheden/contact.


U kunt contact opnemen met ons door het invullen van onderstaand formulier.

Verzoeken om toegang tot bestaande dienstvoorzieningen en diensten verleend in die voorzieningen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van het toegangsverzoek beoordeeld op compleetheid. Voor verzoeken om toegang tot onderhoudsvoorzieningen geldt een reactietermijn van 30 werkdagen. Voor alle andere dienstvoorzieningen uit categorie 2 geldt een reactietermijn van 20 werkdagen.

Overige verzoeken worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Heeft u als reiziger een vraag, kijkt u dan op www.NS.nl of www.ProRail.nl.

 
1 Begin 2 Voltooid
Contactpersoon
Bestand toevoegen
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx.

Privacy NS en ProRail
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dienen we u voor inzending van dit formulier te vragen om akkoord te gaan met onze privacystatements (NS, ProRail). Dit akkoord is nodig om uw ingezonden formulier in behandeling te kunnen nemen.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dienen we u voor inzending van dit formulier te vragen om akkoord te gaan met onze privacystatements. Dit akkoord is nodig om uw ingezonden formulier in behandeling te kunnen nemen.